Your Love Is A Melodi

Jag har dom där kvällarna då jag bara måste släppa ut allt, skruva upp volymen på högtalarna. Smyga till dörren och låsa den, lägga mig i sängen och gråta. Bara leta efter svar, utan några resultat samtidigt som man har gråten i halsen och försöker övertala sig själv att inte gråta.
Jag är nog säker på att vi alla har dessa stunder, självklart är jag lycklig. Men det hindrar mig inte från att gråta och tänka på vissa saker som får mig att känna mig frånvarande.
Det fattas vissa människor i mitt liv, människor jag inte kan ta tillbaka och även någon jag kan göra mitt bästa för att få vara med.
Jag vet att imorgon kommer en ny dag. En dag med nya hopp, nya leenden och kanske nya tårar? Jag har det bra och jag ska vara glad över det. Jag har allt jag egentligen behöver ha. Familj och underbara vänner.
Ingen lever det glamourösa perfekta livet, vi är alla mänskliga. Vi har alla känslor, man får gråta, ain’t no shame in it.

– E.S