Vem är jag ens?

Vem är jag? Hur skulle jag själv kunna beskriva mig själv?
Ensamvarg som alltid är där det händer. Fick alltid som barn ständigt höra från lärare att jag alltid var ledare och alltid skulle vara i centrum och att jag alltid behövde leda på rätt sätt då jag oftast hamnade i trubbel.
Jag älskade spänning, ville alltid kliva lite över gränsen för att se vad det skulle leda till. Och jag skulle väl ljuga om jag sa att det inte riktigt är så idag fast dock inte när det gäller korkade grejer. Brukar oftast ha starka åsikter och inte vara blyg för att uttala mig om det. Älskar att beskriva vad jag känner i skrift, vilket resulterar till att jag har lätt för att uttrycka mig i sociala medier, fel som rätt.
Har alltid haft folk som ogillat mig starkt, oftast folk som inte känner mig. Men jag förstår också, bara att dra till med ett leende och visa motsatsen om man får chansen öga mot öga.

När jag är tyst så brukar det oftast vara något jag sitter och grubblar över, något som gjort mig arg, ledsen eller besviken. Ibland kan jag bli för mycket, inser det lätt själv och tar då lätt avstånd för jag känner mig för mycket och i vägen. Vill egentligen allt och alla väl och försöker alltid sprida ett gott leende för att bidra med någon slags glädje omkring mig då ett gott leende aldrig är ett leende för mycket.
Älskar människor som är trevliga och har lätt för att totalt stänga av och ogilla någon så fort jag blivit bemött på ett dåligt sätt. Ingen egenskap jag direkt är stolt över. Har en tendens till att vara för snäll mot folk som jag inte bör vara det mot. Dock bättrat mig!

När jag bestämt mig för något, då gör jag det och när jag behöver något så ska jag ha det. När jag lovat något så gör jag allt för att hålla det. När jag älskar något så verkligen älskar jag det.

– E.S