Vad är kärlek?

Kärlek är framför allt för mig något som bara måste finnas oavsett hur jobbig den än kan vara, kärlek måste inte vara ett förhållande. Kärleken till sina nära och kära kan var bland det bästa, det är då kärleken är som bäst. Kärlek kan vara knepigt, speciellt om man vill finna den, men aldrig lyckas.

Kärlek blir jobbigt när man är desperat letar efter den, kärlek kan skära en i bitar men den kan samtidigt läka alla sår. Kärlek kan vara livsavgörande, kärlek styr det mesta!

Man har en flickvän/pojkvän som man säger sig älska, när det sedan tar slut så hatar man personen av ingen anledning alls, konstigt va?
Jag har själv aldrig fått uppleva den där riktiga kärleken med en tjej, men jag slutar aldrig hoppas även när man verkligen känner
“orka det här..?”

Jag har många vänner som brukar vända sig till mig om de behöver prata och nästan alla jag pratar med är rädda för att bli sårade. De litar inte på kärleken. Men ska man verkligen gå omkring och oroa sig över att bli sårad? Då kommer man ingenstans, kärleken är ett spel som man måste våga gå in i och ta sina risker, klickar det så är det helt underbart. Kärleken är den finaste känslan man kan ha men kan samtidigt vara den värsta.

Just be yourself i alla lägen, och ärlighet varar längst!

Bara något jag kom och tänka på så där. Peace

    – Emir Sehalic