Trust

Är tillit en lögn? Är det verkligen att en person vill att man ska lita på en eller handlar allt om att personen tänker på sig själv och är nyfiken?

Tillit är viktigt, ha förtroende för en människa är viktigt. Känna att man kan lita på någon gör mycket, men man ska aldrig tro sig lita på en människa för mycket. Det finns vissa saker man verkligen inte behöver säga, för man vet aldrig. En dag kan du bara stå där och personen har vänt ryggen med säcken på ryggen med allt du har delat. Tillit kan vara en lögn, en lögn där ingen kan lita på någon. Lita på dig själv, allt måste inte ut.
Alla människor har gått igenom svek, antingen blivit sviken eller gjort misstaget att svika själv. Gjort saker du ångrar, gjort saker som förändrat synen på dig själv, gjort saker som förlorat livsviktig vänskap. Jag har gjort sjukt många misstag och dom kommer komma för ingen kan gå runt felfri livet ut.
Misstag, stora som små. De kommer alltid finnas med dig livet ut. Man ska ta lärdom av sina misstag och inte upprepa dom, samtidigt ta lärdom av andras. Det är då du är smart.

På tal om misstag, otrohet. Varför?

Jag förstår inte hur en människa kan vara otrogen, personen du varit otrogen mot har valt att ge sitt hjärta, hela sin kärlek! Du säger säkert att du gjort samma, men har du verkligen det?
Otrohet är något bland det värsta, att såra sin kärlek på ett sånt sätt. Att ens ha samvetet. Det finns inte ett skit personen du varit otrogen med kan ge dig så som människan som verkligen älskar dig gör, personen som gett dig allt. Förmodligen offrat mycket, bara för att få vara med dig.
Det finns inga andra chanser när det gäller otrohet, det finns inga ursäkter. Det spelar ingen roll hur full man än skulle kunna vara. Någonstans djupt där inne i sinnet och själen finns det något som säger nej. Nej när man är kär och ja när det inte finns kärlek kvar. Där har vi misstaget. Gör något åt din tro, egna tillit om kärlek, ingen förtjänar att bli sårad på ett sånt sätt.

“Trust is a lie, nobody knows anyone”

– Emir Sehalic

                                           ↓