Skitiga tankar.Sitter och funderar, tänk.. tänk om vi inte hade fördomar om andra människor. Tänk om folk skulle kunna hålla sams med varandra. Han/Hon som går förbi en kanske inte är den man tror att personen är. Jag tycker att det är viktigt att kunna prata och lära känna en person innan man bildar en uppfattning och dömer. Jag har dock själv svårt att lita på människor då jag nästan helt har tappat förtroendet för mänskligheten. Det känns som det är mycket snack men väldigt lite som menas i det som blir sagt i detta samhälle. Den äkta vännen är den som är säker på att han kommer bli uppvaktad av sin vän efter att ha gjort allt för sin vän.

“If you’re not making someone elses life better, then you’re wasting your time” 

Sommaren

Skulle jag förklara denna sommaren med ett enda ord så skulle det vara, förfärlig. Den värsta sommaren i mitt liv, känns som jag har tappat alla mina vänner, jobbat i fem veckor och sedan har jag varit ledig.
Vaknat varenda morgon och tänkt, ännu en till dag utan att ha något att göra, se alla andra ha kul medan man själv traskar omkring med ett fejkande leende på läpparna, vet inte exakt hur länge till det kommer att hålla. Brukar titta mig själv i spegeln på mornarna och försöka intala mig själv att ha tålamod. “Det kommer, dagen då det är min tur.” Kan finnas dagar då jag bara ligger i min säng och håller i min basketboll, stirrar upp på taket och kastar bollen i luften och tar emot den medan tusentals tankar rör sig i mitt förvirrade huvud, i timmar. Tankar om den där tjejen som finns i mina drömmar, hon som finns i mitt huvud hela tiden , men aldrig kommer fram..
Längtar tills jag blir friskförklarad och kan börja leva och träna igen, kommer vara så otroligt bra för mig.

Jag finns för min mamma dom dagarna hon behöver mig, mamma har det verkligen inte lätt, är det någon som förtjänar något riktigt bra så är det hon, vilken kämpe.

Jag har på senaste tiden börjat kolla på The O.C igen, vilket har inspirerat mig något så sjukt mycket på så många olika sätt, känns som jag lever med där på något sätt, fy fan vilken bra serie, så otroligt.

Det kommer bli bra någon dag, någon gång måste det ändå vända? Det tror jag i alla falla.

Kärlek&Respekt

– Emir Sehalic