Shake it out

Ja, jag är redo att säga hejdå. Till allt, skulle helst vilja försvinna för gott. Och aldrig mer komma tillbaka och synas mer.

Jag orkar inte med folk. Varför ska alla hata varandra, speciellt på sociala medier. Och varför kan inte folk snacka med varandra privat om det uppstår något problem.
Känns som folk börjat tävla om vem som kan sänka den ena först. Med sjukt onödiga kommentarer. Den som får godast respons vinner.

Kan folk bara sluta hata. Jag är så jävla trött på det, människor är så falska. Mer än vad man tror. Helt sjukt, sen så ska dom slicka röv och vara trevliga när de behöver något eller när  man möts på riktigt. Snälla försvinn.
Jag vill springa från kärleken. Jag vill springa från allt hat och svek, för allt detta blåser bara bort gnistan totalt. Jag vill inte bli känslokall och jag tänker inte tillåta mig själv att må dåligt för det gör jag inte.
Jag är så fruktansvärt lyckligt lottad att jag har de vänner jag har vid min sida, för utan er vet jag inte riktigt vart glädjen skulle kunna komma ifrån. Jag vill bara dra iväg. Och jag vill bara ha allt under kontroll så som jag vill att det ska vara. Men jag måste vänja mig, vänja mig vid att det inte kommer vara som det varit. Och börja sikta framåt. Finna den där gnistan och förvandla den till en levande låga där motivationen är på topp igen. För nu finner jag den inte. Men det gäller bara att bita ihop.
Jag vet att ljusare dagar kommer. För vi får alla ta oss igenom den där mörka tunneln ibland för att ta oss till andra sidan. Jag tänker inte tycka synd om mig själv, för vad för typ av människa skulle jag vara i sådana fall? Svag och för sårbar. Det är inte jag. Egentligen har jag ingen anledning någonstans att tycka synd om mig själv.

Jag är ingen förlorare och har aldrig varit. Men när man förlorar något man brinner för, som man kämpat för så är det tufft när det tas ifrån en. Precis som vilken förlust som helst. Det kommer svida, ibland rivs det upp men tiden kommer läka det utan att låta för klyschig så läker tiden alla sår. Man måste bara ta sig igenom dagarna på rätt sätt och det är det jag måste ta reda på hur jag ska lyckas med.

Tack, vi ses.

– E.S