Safe And Sound

Ibland finns det tankar som slår mig, vissa människor kan man verkligen inte klicka med på någon punkt känns det som. Vad jag känner är det oftast ena personen som bara inte kan vilket leder till att den andra försöker för mycket och att det till slut bara blir fel.
Jag kan märka vid en första konversation med en tjej t.ex vart jag har henne och hur långt jag skulle kunna gå med tjejen om jag nu skulle rita upp en bild i huvudet av oss.
Det finns den du direkt har olika åsikter med som du lätt kan göra irriterad genom att bara säga vad du tycker, sen finns det hon som helt håller med rakt igenom med allt du tycker.
Sist men inte minst, tjejen som inte håller med när det gäller allt men gärna lyssnar och respektfullt accepterar det man säger. Jag tror att tjejen som som håller med rakt igenom är den typiska tjejkompisen som du inte kan ha några problem med och är för bra på något sätt. Den första kan man lista ut själv och den sistnämnda är flickvännen.
Jag tror att denna tjejen inte är någon man letar fram, allt handlar om ödet, var, när och hur allt detta kommer fram får ödet bestämma. Antingen så klickar det eller så gör det inte det.

Jag känner bara att jag har kommit i en viss ålder där jag inte orkar ha någon sviktande eller kortvarig relation med någon.
Tänker jag mig och henne så tänker jag mig, henne och år framåt. Inte så att jag har något mål att nå så långt för att bevisa för mig själv att jag kan för det är ett misstag. Utan målet är egentligen känna en så stark kärlek så jag bara vet att det kan hålla hur länge som helst.

Jag har verkligen mött alla dessa typer jag beskrivit, inte några jag har dejtat eller så utan alla möjliga ställen krogen, fester et.c.
De öppna, dom som det är en hel tegelmur i framför och dom som har hinder framför sig för att sedan kunna nå fram till. Jag vet inte, men detta tycker jag kan vara så intressant och samtidigt väldigt oklart att kunna beskriva fullt ut.
Att man med vissa bara inte kan bilda någon bra relation med, att man vid en första diskussion slutar upp i hopplöshet om andra personen. Det liksom vill sig inte. Sedan finns det ju mind games, men det är en helt annan story.

Tjejer gillar att bli jagade, inte direkt så svårt att lista ut. Men just det där med mind games. Jag tycker det kan vara det mest onödigaste som finns, varför inte bara låta allt gå som det går och inte sitta där och försöka lista ut vad hon tänker för att sedan komma på ett sätt att reagera i nästa situation. Allt det där trappas upp till värre grejer, sakta utan att man tänker på det vilket leder till ren skit!

Kärlek, enligt mig ska ske naturligt med hinder som man tillsammans ska möta och ta sig igenom. Mind games är en tävling mot varandra som båda inte vinner något på och ett spel där någon inte ens hinner möta målsnöret.

– E.S