People always leave

Varför ska man behöva leva i ett samhälle. En värld, där det finns så sjukt mycket falska människor, folk man tror att man har vid sin sida. Visar sig bara vid sina mörkaste dagar då man kan finnas som hjälp, man duger bara då personen inte har någon annan och lämnar sedan då allt börjar glänsa. Jag är så less på falskhet, något så in åt helvete. Vissa dagar stör jag bara för mycket. Andra dagar tänker jag som man ska tänka, “skit i dom!”.  Jag har dom jag behöver i mitt liv, jag har dom som får mina dagar att glänsa. Jag ska vara nöjd med det jag har och inte leta efter det som fick mina dagar att glänsa förr.
People change and people always leave.

Jag är säkerligen inte perfekt på något sätt, men det är inte dessa falska människor heller. Tycker det är så fel att vissa står själva med ett hjärta av guld medan andra synes vara maktfulla, starka och fulla med självförtroende och tros äga denna planet. Men det enda de egentligen har är ett hjärta av skräp och en osäkerhet i sig själva.
Jag är glad över de jag har, jag är glad över hur jag lever, hur jag har det ställt i mitt liv. Allt jag har tillgång till.

En sak är jag säker på, det spelar ingen roll om jag har en vän eller tjugo vänner, en äkta vän är värd så jävla mycket mer än tjugo fittor.
Som sagt så är jag inte perfekt, har säkert varit den fittan någon gång. Men jag är fullt medveten om att jag har växt upp. Jag har hittat mig själv och jag vet vad som är rätt och fel.
Jag vet att av alla misstag jag begått i mitt liv så har det fått mig att vara den jag är i dag. En ärlig man som står för vad jag tycker, en man som behandlar andra som jag själv blir behandlad.

Vad fan, misstag är okej. Vi begår dom alla, men det gäller att inte repetera dem. Det gäller att inte få dom till en vana, man ska ta vara på sina misstag som ett sätt att växa, bli starkare och lära andra som man bryr sig om av ens egna misstag och även ta vara på andras misstag och läras av dom. Ingen är perfekt, men vi är alla dock jävligt unika och specifika på vårat sätt.

Är trött på vissa människors beteende bara, de växer upp någon dag.

– E.S

Tre sköningar