Moonshine got me.

Mer än hälften av sommarlovet har gått, sista sommarlovet kan man säga. Om en månad börjar jag mitt sista år på gymnasiet, mitt sista år i skolan, mitt sista år vid skolbänken och mitt sista år med alla mina klasskamrater och alla andra på skolan. Det skrämmer mig lite vad fort tiden går, minns när vi började ettan och vi bara blickade framåt och bara kände att det skulle ta evigheter att börja trean och sedan ta studenten, nu sitter jag här och ska börja mitt nya år. Mycket säger mig att jag verkligen vill ta studenten samtidigt så mycket annat får mig att vilja sitta kvar i skolbänken och aldrig vilja lämna. För man har det verkligen bättre än vad man tror, man bor hemma, får käk, tar sig till skolan och bara umgås med sina kompisar samtidigt som man egentligen jobbar. Det är slappt, man har det gött och själva skolan i sig är egentligen inte så jobbig.

Jag vill bara inte att denna sommaren ska ta slut, vill ha mer kvällar på bryggorna med mina bästa polare, ta en kall öl i solnedgången och njuta av musiken som spelas ur de bärbara högtalarna. Jag vill sitta och prata om allt och alla, jag vill fortsätta slå ihjäl de blodsugande myggorna som sätter sig på benet och njuta av sommarkvällen. Jag vill inte att sommaren ska ha sitt slut! Men som vi vet har allt sitt slut, gäller att ta vara på alla tillfällen man har, vilket jag verkligen har lärt mig att göra på senare dagar. Jag vill ha fortsätta ha det så här bra, fortsätta njuta med mina vänner. Fortsätta spela basket tills solen går ner och det blir kolsvart ute. Vill ha allt som har med sommaren att göra året runt, utan slut något slut.

E.S