Make me feel better

Det är sällan, då menar jag väldigt sällan då jag använder denna blogg och skriver ut mina lyckliga tankar då jag ofta liksom uttrycker dom för mina nära.
Började använda bloggen som någon slags terapi för 2 år sedan när jag blev inlagd på sjukhuset. Och när jag är inaktiv betyder det att jag inte har ledsna tankar att dela med mig av.
Men jag måste faktiskt säga att allt som händer just nu är helt fantastiskt.
Vänner i min omgivning är bäst, har fått jobb och sedan finns det där lilla extra som gör vardagen en aning bättre.
Det där extra som ger mig sån ordentlig nytändning 24 timmar om dygnet verkligen. Det extra som får mig att le när jag inte ens behöver le. Det extra som bara behövs för att ens hjärna, hjärta och själ ska må bra. Det extra som alla förtjänar att ha. Vill att det där lilla extra är kvar lite längre och lite extra!

Jag mår bra, saker är bra och jag är så glad att läget ligger till så som det gör och även att det förblir så längre fram.
För med tänket att hela tiden veta att bättre tider kommer och samtidigt kämpa för det så ska det synas till slut.
Jag vägrar att låta saker bara gå sin väg utan att jag hänger med. Man kan må skit, man kan vara nere. Verkligen djupt nere, speciellt med tanke på vilken mörk vinter det varit. Men fan, man har en uppgift. Häng efter tåget som är på väg framåt och glöm inte den lilla tändningen som faktiskt finns. För det finns i oss alla, bara kämpa.

– E.S

Helvete så bra. ↓