Make it without you

Att man kan sakna någon så mycket att man till slut glömmer bort att sakna personen. Vet inte hur jag ska förklara det, men. Saknaden tar över helt vilket resulterar till att man med tiden bara glider isär utan att man är medveten om det. Ska jag vara ärlig saknar jag tanken av att sakna dig. Saknar att jag inte kan sakna dig mer, fast samtidigt saknar jag dig så himla mycket. Hela tiden! Så fruktansvärt omtumlande känslor, vill vara med dig. Vill se dig framför mig, nu, imorgon. Hela tiden! Saknad kan göra ont, saknad kan glädja en. Att blicka tillbaka och försöka leva sig in i ett tillfälle. Vill bara ta tag i dig, se att du finns någonstans. Där ute, men du finns inte här. Och jag hatar det, varje dag, så mycket. Hela tiden!

Att inte veta om jag någonsin kommer får träffa dig igen är skrämmande, för jag behöver det. Jag behöver dig! Min själ behöver det. För jag lovar, du gjorde min värld bara av att le.

– E.S