Go your own way

Folk kan vara så groteska mot varandra. Riktigt vidriga mot varandra, kränka varandra ordentligt.

Vissa kan ta det, men alla kan inte. Människor blir sparkade medan dom ligger ned och kan omöjligt ta sig upp.
Jag kan ändå ta skit, från vem som helst. Men det är när någon öser skit om saker som inte stämmer som jag lackar. För mig ska alltid rätt vara rätt. När det gäller mycket, jag är lite av en principmänniska eftersom jag växt upp så. Och det är inte alltid jag gör rätt saker, tar rätt beslut eller säger saker jag är stolt över.

Jag är fan inte perfekt, ingen av oss är. Varken du, jag. Din mor eller far. Men det absolut fegaste och mest vidrigaste jag vet är folk som sitter framför sin skärm. Försöker leka tuffa och roliga framför sina vänner. Komma med kommentarer som personen själv mår bra av men samtidigt kränkt någon annan med.
Och jag själv måste lära mig, att någon gång sluta vara så jävla snäll. Jag är för snäll, har alltid varit det. För jag har alltid varit trevlig mot dom som är det mot mig och även alltid försökt finna det trevliga hos den som verkligen vägrar tycka om mig. Men jag är säker, ingen kan vara omtyckt av alla.
Det är alltid lätt att det negativa övervinner allt det positiva. Det är alltid lättare att påverkas av det negativa. Oavsett hur mycket du fyller dig själv med positiva tankar.

Jag måste sluta ställa upp för personer som inte knappt tänkt tanken på att lyfta lillfingret för mig. Jag håller på, men det har inte startat bra. Jag har bara skadat mig själv och upplevt fysisk smärta. Smärta jag känt att jag behövt. Vet inte varför, men jag har bara medvetet velat bli plågad med slag. Slag som jag inte behövt men samtidigt känt att jag behövt. Det är oerhört mörkt nu, väldigt mörkt faktiskt.
Men jag vill bara säga en grej, att människor är riktiga fittor. Riktiga jävla fittor. Falska, vidriga och fullkomligt hemska. Känslorna går i vågor, ibland vill jag bara försvinna. Ibland vill jag älska allt. Men på riktigt. Jag har alltid strävat efter det bästa hos alla människor. Och jag är riktig. Jag låter en människa veta när jag är missnöjd. Jag sitter inte och försöker trycka ner en människa via sociala medier. Ska det pratas så ska det pratas ute. På vild mark, i frisk luft. Öga mot öga. Hur det ska diskuteras, det beror helt på situationen.

Ta det på riktigt, håll dig. Låt ingen sänka dig psykiskt. För det enda du ska tänka är “vem fan är du”. Och vissa människor bör veta att man inte beter sig fel mot vem som helst. Detta inlägg tror jag blev ett utav mina djupaste och mest aggressiva inlägg på mycket länge. Jag är arg, frustrerad och så äcklad av människan. Och hur människor beter sig mot varandra.

Mina vänner behöver inte ta åt sig, ni vet vilka ni är och ni vet att jag älskar er.

– E.S