En dag då bara allt kan vara drygt.Finns så mycket jag skulle vilja säga och få gjort, älskar när man drömmer sig bort någonstans. Drömmar  som att få bo i USA  Kalifornien, ha den där schysta bruden som man ger all sin kärlek till. De där soliga dagarna och sedan sköna kvällspromenader längs stranden. Ha den där feta kåken och den där gryma bilen! Alla dessa saker som man bara kan se i serier och filmer. Det skulle vara så underbart.
Sedan vaknar man till lite och inser att det är mörkt och höst, man vaknar 07.20 varje morgon och kör samma rutin som man ska göra de kommande månaderna. Ser folk i skolan man bara vill ge en fet smäll, sen har man vänner som får en att skratta och må bra. Lyssna på lärarens prat, vara artig och bita ihop även fast man egentligen vill skrika ut sin ilska. Man drar det där feta leendet fast man egentligen vill slänga datorn ut genom fönstret och bara springa hem och inte göra ett piss.

Kvällen närmar sig sedan och man sitter där jag sitter och skriver just nu, vid datorn. Drömmer och drömmer, scrollar facebook om och om igen även fast man vet att det inte finns något intressant eller vettigt att läsa. Sedan lägger man sig i sängen, tänker på den där tjejen i hopp om att hon skriver, man skriver någon rad som man sedan suddar ut för att man inte ska verka för desperat. Man lägger ifrån sig mobilen för att försöka sova då man inser att det kommer ta minst en timme att somna, då alla tankar kommer upp. Speciellt sådana som, vart kan min moster befinna sig någonstans? För ett år sedan pratade vi i telefon och frågade hur det var med varandra, hon som alltid frågade mig när vi skulle komma på besök. Jag sa alltid: ”vi kommer i sommar, det lovar jag!”
Vintern kom och jag fick en blodpropp samtidigt som moster låg döende drygt 200 mil ifrån mig ovetande om vad som hade hänt med mig helt ensam. Hon avled till slut av det som dagens tjejer vaccineras för idag, och jag är hur glad som helst att tjejer får detta vaccin. Man önskar bara att det inte skulle ha hänt min moster, men jag kommer alltid ha henne där inne i mitt hjärta..

Sedan somnar man och nästa dag börjar med samma rutin…

Ta vara på all tid, ta hand om dig själv, dina nära och kära! Livet kan förändras på ett dygn, snabbare än vad man anar.
—————————————————————————————————————

– Emir Sehalic1 Thought.

Kommentering stängd.