Du kan hitta tusen anledningar!

Det är kul det där med hur folk förändras. Hur vissa går efter popularitet och status. Hur folk snackar och hur folk tror sig veta hur man är som människa utan att ens ha träffat en.

Tjejer är mongon som ger varandra komplimanger och nästa sekund snackar de hur mycket trash som helst om samma person för någon annan. Jag har alltid frågat mig varför, varför gör ni så? Det är verkligen komiskt! Nog en fråga man aldrig kommer få svar på.

Medan vi killar är dumma i huvudet som skriver till tjejer i samma umgängeskrets, fan vad cp vi är! Fast ni tjejer är samtidigt lika cp, ni höjer er ett snäpp och gör samma sak, fast på fester. Fan, vi är båda cp!

Du kan hitta tusen anledningar till varför någon är störd, men personen du tycker är störd kan utan tvekan komma på minst lika många om dig själv, så livet är!

Det jag försöker komma fram till är att oavsett hur mycket man snackar om ena könet så är inte det andra så mycket bättre, vi är mänskliga! Man kan inte förvänta sig att folk ska vara perfekta och uppföra sig på rätt sätt hela tiden, sedan snackas det. Det är egentligen bara att låta skitsnacket snackas och leva sitt liv och inte bry sig, har man sina äkta vänner runt omkring så är det just det enda du behöver. Vara omringad bland de bästa personerna som vet vem just du är, är verkligen något man ska vara tacksam över! Som jag alltid har sagt till mina vänner, det är okej att göra misstag. Det gäller att inte göra misstagen till ett val. Utan ett misstag skall vara ett misstag och man ska lära från dem, även andras! Därför är det bra att lyssna på vänner som har begått misstag och vet vad som kan hända om man är på väg att göra bort sig.

Peace, dags att ladda inför en ny vecka!

– E.S