Dream of?I en värld full orolighet, glädje, sorg, hopp och förtvivlan så sitter en kille just i detta skede, aningen förvirrad men samtidigt förväntansfull. Kvällar för mig är en tid på dygnet då jag varvar ner och är för det mesta med mig själv i samma skede dyker oftast alla tankar, miljoner sådana. Jag brukar ofta tänka på min framtid och det slutar med att jag blir förvirrad och orolig då jag inte har någon aning om hur den en dag skall se ut. Det fanns en gång en pojke vars fritid, tankar och drömmar enbart sneglade kring hockey och att bli proffs. En pojke som trodde sig veta mycket som 15-åring och tog exakt allt för givet. Kan nästa skratta när jag tänker tanken – femton? Hur liten var man inte?

Åren gick och skada satte stopp, samt drömmarna och motivationen för något sånt försvann. Jag fann en period när jag slutade med hockeyn och tog upp basketbollen, den räddade mig under en period av ångest och depression och jag undrar vad jag skulle gjort utan korgen framför mig och bollen i handen. Jag drömde länge om att få spela basket på högre nivå. Men med tanke på omständigheterna och hur sporten hanteras i Sverige och framförallt Karlstad så fick det mig att inse att någon framtid för mig i den sporten var minimal. Än i dag tar jag upp bollen när jag behöver rensa tankar men det finns inte längre någon dödlig vilja till att vilja bli något där längre. Har ofta fått frågan vad min dröm verkligen är idag, precis nu.

Det finns ett väldigt starkt intresse för mig sedan 2 år tillbaka för mode, herrkläder och då menar jag inte simpelt. Utan alla kombinationer som gör en klädstil unik och värd att kunna ha på sig, som inte är smaklös utan en klädstil som är buren med glädje och stil!
Jag har verkligen under en längre tid velat ta tag i intresset och föra det vidare till någon högre nivå men hur vet jag inte än. Det finns småtankar och idéer idag som är långt ifrån att uppfyllas. Men jag tror på mig själv och det jag sätter mig in i när jag går in för det. Så vad som kan tänkas ske är ännu osäkert men väl säkert när jag är igång. Jag hoppas att i min framtid får vara den jag hela tiden drömde om att vara när jag satt i mitt rum som 20-åring, osäker och för det mesta rädd för framtiden. Om 10 år kanske detta inte ens fortfarande är mitt starka intresse, men jag känner personligen att jag växt ifrån stadiet där allt möjligt ska testas.
Jag vill utveckla mina drömmar samt få stå vid sida bredvid en kvinna där kärlen delas ovillkorligt tillsammans och där jag en dag får le och vara stolt! Sova gott om nätterna och få vara frisk med föräldrar som kan slappna av och luta sig tillbaka stolta, glada och framförallt friska! För inget i detta liv är omöjligt. Det handlar om att tro på det man gör och ha viljan till kunna bygga upp tegelväggen från grunden bit efter bit så att den blir så där perfekt som bara du vill ha den och inte halvdant.

– E.S

mödell