Det sjuka spelet.

Brukar fundera och det sker ofta, spelet mellan tjejer och killar. Det är så sjukt svårt, tjejer säger att vi killar är störda. Jag lovar att om det inte vore för er tjejer så skulle inte vi killar vara som vi är. Tjejer har ofta setts som de som är de oskyldiga och alltid kommer undan. “Behandla din tjej på samma sätt som du vill att din dotter ska bli behandlad” But wait..? När det finns så sjukt många killar som verkligen är den personen och verkligen vill allt väl och redo för att offra allt, varför backar ni? Det är en fråga jag ställer mig sjukt ofta. De flesta tjejer faller just för den där idioten, inte alla men väldigt många. Då förstår man verkligen inte varför ni säger som ni säger, all respekt för tjejer/kvinnor för övrigt.

Det värsta jag vet är rykten, lyssna aldrig på dem, man ska alltid lyssna på vad killen/tjejen har att säga (beroende på vilket av könen man är tillsammans med). Det är det som avgör om man  är en idiot eller inte, om man kan hantera sanningen på bästa sätt.

Och en till del i spelet mellan tjejer och killar, iallafall av egna upplevelser är när man ska försöka läsa tjejen, när man inte vet om hon spelar svårfångad eller verkligen inte är intresserad. Jag måste säga att tjejer är sjuka på det där. Verkligen ett spel som är det svåraste, either you lose or you win. Det är det mentala som regerar mellan tjejer och killar. vem som lyckas hålla det bäst. Det är sjukt när man tänker efter, varför ska man ens köra det spelet? Det är väl förmodligen därför det kallas kärlek. Hoppas själv en dag att jag lyckas finna henne.

Jag kan hålla med om att vi killar kan vara störda, men vad fan.. Vi är alla mänskliga, vi gör alla misstag. Misstag som man ska lära sig av! Så man behöver egentligen inte göra så stor sak av det hela, men ibland kommer dessa tankar bara upp..

 

Why make it so tough when we can make it easy?

– Emir Sehalic