Den jobbiga sanningen

Man kommer alltid till en tid då allt bara förändras, man tar beslut som ska påverka ens liv på ett sätt. När man har en speciell relation till något/någon som man verkligen långt inne älskar men har tappat gnistan och kärleken för, är det svårt att fortsätta. När kärleken vänder till ångest och dåligt samvete är det dags för ett slut. Men när det väl är slut och man tänker, gjorde jag det rätta valet? Avslutade jag verkligen allt på det sättet jag borde göra? Ska man sitta och ha ångest över att man tog fel beslut, eller ska man rycka upp sig och inse att det finns annat i livet..?
Det är verkligen svårt det där, slutet för mig var så tråkigt att jag knappt kan förknippas med det utan att känna att jag tog fel beslut. Antar att det finns en anledning till det mesta i livet och jag hoppas anledning till att  gå skilda vägar leder en till de nya vägarna med uppförsbackar och nedförsbackar.

Sitt inte där och ha ångest, gör det bästa av saken och var den du vill vara. Var den du drömmer om att vara och låt ingen människa hindra dig, låt dom skratta åt dina drömmar. Låt dom tro att du inte kan klara det. Vet du att du själv kan, så kommer du en gång lyckas. Om inte, var stolt att du gav ditt allt för att iallafall har försökt!

Don’t close your eyes
Something beautiful is still alive
Don’t close your eyes
Never turn away and let it die

– Emir Sehalic