Ain’t no shame in it.

Folk med det där dåliga självförtroendet, många har vi dåligt självförtroende när det gäller mängder med saker. Utseendemässigt, beteende, prestationsmässigt. Det finns massor!

Tjejer kan se sig själva i spegeln och säga “fan vad ful jag är”, helt utan anledning!  Medan vi killar gömmer vårat och oftast biter oss fast i det och ständigt berättar för oss själva “fan vad dålig jag är” medan det bara fortsätter i en ond cirkel.

Vi är alla födda i en viss kropp, i en ljus eller mörk hudfärg, lång eller kort, mullig eller smal.  Man ska vara sjukt stolt över sig själv, man ska vara tacksam över allt man har. Det gäller att vara tacksam för varje dag som går, alla har vi de där motgångarna. Vi upplever dem alla! Det du inte kan göra, det är just det du KAN göra! Våga tro på dig själv och tänk att du är bäst, det finns någonting med dig som är så bra , något som den personen du vill vara som inte har eller kan. Det finns ingen bättre än du själv, fast det gäller att du själv vet det och ingen annan, helt enkelt inte visa det. Dom som visar det är dom som kallas för “Luftballong” eller “Skalle”.

Var dig själv, tro på dig själv och låt inte någon säga att du inte kan uppnå en dröm du har i livet. Har du gjort allt men inte lyckats uppnå det du alltid drömt om så ska du vara stolt över dig själv. Du ska vara stolt över att du har gjort ditt allra bästa, du ska vara stolt över att du har viljan. För den viljan kan vara nyttig när det gäller allt annat.

Don’t ever let somebody tell you you can’t do something.
You got a dream, you gotta protect it.
People can’t do something themselves they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it!

You can cry, ain’t no shame in it. 

E.S