About Today



Är rätt trött, på mycket. Fast är mest trött på att vara trött?
Folk förbereder inför julen, samlas med alla sina. Folk är kära, folk har det mysigt. Själv har jag aldrig firat jul eller haft någon partner. Varför jag inte firar jul är p.g.a att mina föräldrar inte gjorde det som små. Och har växt upp med att inte fira det.
Det ser så mysigt och fantastiskt ut utifrån. När man ser alla samlas med sin stora släkt. Det ger mig rysningar.

Varje jul som liten grät jag oftast för jag också vill ha en tomte som vandrade in och drog upp ett paket ur en säck, blev dock aldrig så. Fick paket som liten av föräldrarna för att kunna uppleva något som alla andra barn, men jag klandrar inte mina föräldrar för att jag inte hade en jul som alla andra. Dom hade ju själva aldrig varit med om en riktig jul. Det blev en egen version av det helt enkelt.
Är bara otroligt lycklig över att min familj alltid varit där och jag har fått allt jag egentligen bara kunnat drömt om. Begär inte mer.

Varför jag egentligen berättar detta är mest för att folk ska förstå att julen är en gåva, skit i det religiösa. För vem ser julen som något religiöst nu för tiden? Julen är en gåva som samlar alla dom som firar den tillsammans. Man har varandra och det enda fokuset ligger på är varandra. Människan behöver det, sinnet behöver det. För att må bra behöver man känna kärleken av sina nära, att man finns för varandra och kan hålla ihop.

Jag är inte trött på livet, absolut inte. Är som jag sa bara trött på att vara trött!
Det är så mörkt hela tiden och man dränker sig själv i alla tankar med idéer, vad man ska göra? Vart man ska guida sig själv för att lyckas som bäst? Och vilka val som är viktigast att ta? vill alltid ta rätt beslut och har så svårt för att bara ta tag i det och våga tro på det jämt.
Mitt självförtroende på senaste tiden har även den svajat. Kärleken har förstört den. Självförtroende ska man ha, fast på rätt sätt. Man ska vara nere på jorden men samtidigt tro på sig själv och att man kan lyckas. Det är gott självförtroende och jag har tappat det.
Är för lättrubbad och viker hellre undan än att gå in för det nowadays. Men det är en periodisk sak. Jag vet det. Det blir bättre!

– E.S