We are one

Jag vill ut och upptäcka, resa och bara le!
Finns mycket som går min väg på de flesta sätt just nu. Känns som man väntar sig bättre dagar nu när våren sakta kliver fram. Har inga saker att klaga på alls, bara att jag kanske är trött på samma folk. Och en nytändning på något sätt hade suttit skönt.
Det känns som att jag slitit mig fram till bättre dagar, ska imorgon kliva in på en ny arbetsplats och bemöta folk på ett helt annat sätt där. Det kommer vara sjukt spännande och nervöst! Älskar utmaningar så detta är bara en av flera.
Mycket har hänt på en hyfsat kort tid ändå. Jag har verkligen kämpat för mig själv, för att min vardag ska se ut så som jag vill att den ska se ut. Och lite stolt är jag över mig själv, att jag ändå höll fast vid min plan och lyckades utföra den!
Nu när allt ser ut som det gör så är en fet resa och semester något som skulle sitta så otroligt skönt. Skulle vara så välbehövligt för psyket liksom, att få ladda om batterierna. Finns inget som oroar mig längre, ingen tjej som bollar med mina känslor. Ingen som får mig att må dåligt, saker är bra! Och det vore ju väldigt skönt om saker höll sig på samma spår så länge som möjligt. Dags att tagga till inför en fartfylld vår, tiden bara flyger!

– E.S

 Detta

maxresdefault
10960009_10204976710930794_3880740604772326146_o