Vad är grejen med allt egentligen, varför blir människor aldrig nöjda? Varför ska det fattas så mycket hos alla, något jag kan störa mig sjukt mycket på är tjejer som säger att alla killar är idioter som behandlar tjejer lika dåligt.

Om det är några som är korkade mellan oss killar och er tjejer så är det ni i detta fall. Ni säger att ni vill ha en kille som behandlar er si och så, alltså kortfattat som en ängel. Sedan blir ni tillsammans med största “asset” och tror att ni kan förändra honom, sedan blir ni sårade och alla killar är idioter. Och jag har tjejkompisar som har gått igenom dessa saker.
Som man brukar säga “I hate to say, I told you so”.  Typiskt.  Jag fattar inte, ärligt talat.

Men jag förnekar inte att ni tycker att vi kan vara cp och det är något jag kan instämma, vi är inte alla likadana. Jag vet att vissa killar bara är ute efter en sak, jag vet att vissa killar bara är ute efter att såra. Men jag vet lika mycket att vi killar verkligen offrar varenda liten minut för att få tjejen man vill ha att må bra. Det är inte så svårt att se.  Men om ni tjejer så gärna gillar the excitement av “bad boys”, så hindrar jag inte någon för att gå in i något osäkert och sedan få sin lilla själ och hjärta krossat.
Ärligt talat så skrattar, speciellt om någon jag känner har råkat ut för det som jag har försökt övertala att inte gå in i skiten.

Sen ska man inte dra alla över en kam, alla tjejer är inte så här. Men många tjejer gör det här misstaget och det stör mig för de låter det inte sägas till dom heller. Bara när de blivit sårade, då dyker öronen fram. Ni är knepiga.

– E.S