“Vad är felet på mig?”
“Vad gör jag för fel?”
“Varför tycker ingen om mig?”
“Varför,varför varför?”

Alla har vi ibland dessa känslor och frågar oss själva en massa saker som bara får en att gräva hålet djupare. Vi får perioder då vi blir skoltrötta, blir lättirriterad, presterar sämre i skolan och träningarna flyter inte på som de ska. Vi har alla dessa svackor då vi bara finner fel med oss själva och med vad vi gör. Man hamnar i en period då man känner sig desperat efter kärlek och närhet, det blir jobbiga dagar med långa skoldagar, plugg och sena träningar.  Man orkar inte med så mycket helt enkelt.

Det gäller att vara medveten om att under de stunder som alla de negatvia tankarna repeteras om och om igen så måste man se framåt, försöka påminna sig själv om bättre tider. Tider då man kommer skratta och ha det kul med vänner och familj, tider då man kanske vaknar upp vid sin största kärlek. Det gäller att försöka hålla sig motiverad och jag vet att det kan vara sjukt svårt i vissa stunder när allt sker på en gång. Man kanske bråkar med en vän, förälder eller  blir dissad av sin kärlek. Sånt händer, livet rullar inte alltid på det viset man alltid kanske vill.  Men det är under de jobbiga stunderna man ska försöka spendera all sin tid på saker och ting som får en att komma på bättre tankar, umgås med vänner eller hålla sig sysselsatt till något man verkligen älskar. Allt detta kan lösa jobbiga saker som fastnar i skallen som tex olycklig kärlek, försöka komma över någon man verkligen tyckt om som exempel. Men fan, det löser sig!
Tiden löser allt helt enkelt. 

Även musik är en god inspiration/motivationskälla. Jag lyssnar mest på musik som jag kan relatera till. En text som tilltalar mig känns verkligen som den är skriven just för mig i just den stunden jag lyssnar på den. När jag mår dåligt kan jag lyssna på musik som får mig att må bättre. Att orka den sista biten tills jag mår bra igen.  Eller när jag är på underbart humör så kan en låt få till det extra. Hur skulle man klara sig utan musik?

Skulle nog dö utan musik! Att inte få lyssna på musiken man älskar!

Stay strong and positive people!