Hur har vi det egentligen? Folk är falska, folk snackar skit. Man vet inte vem man kan lita på. Man blir nästan rädd över vart samhället är på väg. Bekräftelsebehov dit bekräftelsebehov hit. Trött på att folk ska försöka spela roller, försöka vara något de inte är för att passa in, kan det ens vara kul? Jag har väldigt gärna få vänner än att ha hur många falska vänner som helst. Falskhet, hur märker man det? När en person som man tror är ens vän börjar vika undan när man börjar ha mörka och dåliga dagar. När man inser hur mycket man har gjort för personen och inte fått ett skit tillbaka.

Killar, majoriteten lyssnar på house, spelar lol, snackar skit och en del bär seglarjackor med en häst på. Så länge de får allt serverat så är allt lugnt, gäller det att ge tillbaka så har man inte hört något. Killar snackar om vem de har haffat på senaste festen, vilken brud som gjorde bort sig och vilka brudar som de vill sätta på.  Mentaliteten är svag och ingen kan snacka känslor, men egentligen ligger alla och grinar om nätterna om något som har hänt.
Måste ha med åldern och erfarenhet att göra när det gäller den biten, har en 26årig bror som jag har sett upp till och lärt av, på det viset vet jag det mesta.

Tjejer, har ingen musiksmak. De lyssnar på allt och följer med strömmen, har på sig gummistövlar när det är snustorrt ute och Converse när det regnar. Alla kollar på pretty little liars och bildar verkligheten från alla serier de kollar på. De är specialister på att smöra för andra och sedan snacka skit om samma personer som de tidigare smörat för. Säger att killar ska vara på ett sätt men backar när de finner en som är just  så som de drömmer om. Tjejer blir aldrig nöjda.

Ja, jag är arg. Jag jag hatar lol,house, skitsnack och seglarjackor. Ja, jag hatar när killar snackar skit och vill utnyttja. Och ja, jag stör mig lika mycket på tjejer som ska leka rika och tro att de lever i någon fejkad hollywoodvärld och ska bestämma hur killar ska vara och se ut.

Dags att lämna saker som får en att må skit. Hålla sig till allt som får vardagen att glänsa och gå vidare, trött på att bli sårad och sviken.

Trött på allt just nu, verkligen allt. Det kommer bättre dagar. 

– E.S