Vi tänker lika, men det är spelet som strular till allt.

Man har en flickvän/pojkvän som man säger sig älska, när det sedan tar slut så hatar man personen av ingen anledning alls, konstigt va? Hur är vi egentligen?

Vi killar är individer som alltid kommer ha tramset i oss oavsett hur omoget det än kan vara, tjejer säger “Jag vill ha en äldre kille för att de är mognare” BULLSHIT! Det spelar ingen roll om killen är 17 eller 23, sedan har vi även undantag som det finns när det gäller allt, men jag snackar majoriteten av alla killar vet hur vi ska bete oss när det gäller allvar, i alla fall jag vet. En kille vid 23 års ålder kan vara lika pajas som en vid 17 års ålder. Det gäller dock att hitta sina gränser och veta när det passar.
Tjejer har fått upp en bild av hur killar i deras egen ålder är förmodligen pga att de går i samma klass som killar och dömer efter det, medan de får syn på en äldre kille och bara tror att de är som i filmer.

Filmer? Det är också en sak jag stör mig på, känns som tjejer alltid ska jämföra killar med filmer vilket gör att de blir så fruktansvärt kräsna .

“En riktig kille gör det och det.”

Jag säger inte att vi killar inte kan behandla en tjej som vi ska, för det kan vi. Men det är just den där bilden tjejer har i huvudet av serier och filmer som bara finns där. Ge en kille chansen för att bevisa det istället för att isolera er och tro att det inte finns killar som kan vara bra.

“Jag är rädd för att bli sårad pga av något innan, vilket gör att jag inte kan lita på någon.”
Kärlek handlar om att ta risker. Vill du hitta den där killen som du så drömmer om så glöm det förflutna och se framåt, lyssna på killen och läs av honom, som jag har sagt tidigare.. Ögon säger mer än vad man tror. Övertala dig själv till att kunna lita på honom! Det gäller att ta vara på chanserna. Go and get him!

Hur är vi killar då?

Jag kan säga att vi killar är jävligt förvirrade, många killar har inga gränser, bara går för en sak och gör bort sig. Medan andra är de där som tänker till och ser vad andra gör för misstag för att inte begå dem själva. Det kallas smarthet. Jag vet.. Och detta vet jag, när vi killar är förälskade i en tjej, så finns det ingen.. Då menar jag ingen som kan hindra en från att sluta älska tjejen. Det är bara hon och ingen annan. Vi ligger där i sängen på kvällarna som fån och bara önskar att mobilen ska plinga till och att det ska stå hennes namn med ett “Hej”, samtidigt som vi vet att hon tänker samma, men är så jävla mycket bättre på “Spelet” hehe..

Vi killar blir lätt svartsjuka, men det är för att vi är överbeskyddande. Vi vill inte att något ska hända tjejen men samtidigt gäller det att lära sig att lita på tjejen. För vi killar tänker inte “tänk om min tjej gör något dumt och är otrogen” vi killar tänker “tänk om killen som är med min tjej vill åt min flickvän!?”
Vi litar på tjejen, men inte killen. Det bara är så.

Jag säger bara en sak, det finns ingen ursäkt för otrohet! Det är ett val man gör, inget misstag.

Jag har många gånger fått frågan om vad en drömtjej är för mig.

Skulle kunna sitta här och skriva i all oändlighet om hur en “drömtjej” skulle kunna se ut eller hur hon skall vara, men för att vara ärlig så finns det inte en tjej som enligt mig ska se ut på ett visst sätt för att jag ska falla. Det jag vet är att en sjukt snygg tjej med pissigt beteende sjunker i mina ögon direkt. Ska försöka använda mina ord försiktigt, men en mindre vackrare tjej med gott beteende gör henne 1000 gånger vackrare än den där snygga tjejen med det dåliga beteendet.
Om hon inte är snygg eller bra i någon annans ögon så är hon det i alla fall i mina, vilket är det viktigaste. Att gå för vad man själv känner och inte vad andra skulle tycka. Jag kan lyssna vad andra har att säga, men det behöver inte påverka min syn för det.

Jag själv skulle acceptera henne för den hon är, om jag väl var tillsammans med en tjej så skulle jag behandla henne med otroligt mycket kärlek och respekt. Behandla henne som den där skatten som man bara inte får tappa bort, samtidigt som jag förväntar mig respekt tillbaka. Finns ingen specifik perfekt tjej, men jag vet att alla kan vara specifika på sitt sätt, vilket gör att det ändå känns perfekt just för den personen. Lite klurigt det där, om man bara kunde veta vad som yrar omkring i en tjejs huvud. De tänker för mycket!!
Men jag vet att alla kan klicka med någon bara att det för vissa är lättare än för andra. Men när man väl ligger där bredvid den man bara är så galet kär i öga mot öga så finns det inget som kan vara bättre.

Hon som finns i huvudet och gör en sömnlös om nätterna, hon som får en att må bra, hon som man skulle kunna offra allt för, hon som man skulle kunna ligga bredvid och bara kolla på i timmar utan att tröttna. Den där tjejen som gör så att man blir överbeskyddande, tjejen som får en att börja jämföra andra med henne vilket inte går. Hon som får en att inte tycka att någon annan är intressant. Hon som får en att börja bli svartsjuk, fast på ett positivt sätt. Hon som får en att börja krama om den andra kudden man har i sängen i önskan om att det var hon. Hon som helt enkelt har lyckats bli skatten man aldrig vill förlora.

Svartsjuka och rädslan att bli lämnad eller bli lämnad är en utav det jobbigaste och värsta smärtorna man kan uppleva.

På något sätt så är vi ändå lika, men vi ska alltid krångla till det när vi kan göra det så enkelt för oss. Vi är alla at the end of the day lika värda och lika mycket mänskliga!

Nej nu får jag fan sluta skriva, ska till kärlkirurgen imorgon. Fruktansvärt nervös, hoppas på det bästa.

Peace!    / E.S