Vad ska man säga. Det är nu ett nytt år – 2013.

2012 är nu bara historia och jag måste säga att det har varit mitt livs värsta år hittills. Drabbades av en blodpropp i februari, låg på sjukhus, fick äta medicin och se min mor sörja sin systers bortgång. Det har varit ett tufft år med många motgångar. Olycklig kärlek,vänner som inte finns där längre. En av de jobbigaste perioderna måste varit de 6 månader jag åt medicin och inte fick göra något och få se min mor må dåligt över hennes systers bortgång. Jag har försökt  så mycket jag kan för att få henne le. Det är mycket bättre nu  tack och lov, vi alla måste gå vidare. Såna saker man får ta sig igenom i livet.

Långa historian kan läsas här —>  Del1 Del2 Del3 Del4 Del5

Nytt år, nya förväntningar?

Nyårskyss hit nyårskyss dit. Det var ett jävla tjat om det, kan det inte vara det mesta överskattade som finns och varför inte även passa på att säga även nyår. Självklart är det kul att fira ett nytt år! Men jag snackar om”hypen” och förväntningarna, det är ingen filmvärld vi lever i. “Vem ska du kyssa på nyår?”
Ingen? simple as that, varför skulle jag kyssa någon som inte betyder ett skit för mig och som har varit i 4 andras munnar innan, tror jag passar på det. Nyårskyssen enligt mig, skall vara något betydelsefullt. Den ska vara med någon man tycker om, sin flickvän eller tjejen man är på g med som ett exempel.

Nyårslöften är också väldigt överskattade, kan slå vad om att nästan ingen håller sina löften, ändå så har jag ett löfte som jag vill hålla. Det är att inte lägga onödig energi på folk som inte ger något tillbaka, enough with that.

Jag vill bara hålla all fokus framåt nu, i alla fall försöka. Detta året ska bli grymt!

You only fail when you give up!

– Emir Sehalic


                               Bästa