Sammanfattning och tankar

Jag har varit tom, ledsen och besviken. Jag har gjort bort mig något så otroligt samtidigt inser jag, varför ska jag bry mig? Varför ska jag ägna min energi åt att bry om vad andra tycker och säger när jag vet vem jag verkligen är och hur jag är. kan hålla mig till de som sätter värde på min dag. De som faktiskt är äkta. Det finns så otroligt mycket falska människor där ute. Jag är så trött på det mesta faktiskt, är utmattad, trött och bara allmänt seg. Jag vill ha något som väcker upp min vardag!

When times get rough you’ll find out who your real friends are!

 Ångest

För drygt 2 år sedan började jag få en jävla dödsångest och det ger sig aldrig, rädslan att dö,rädslan att försvinna och aldrig komma tillbaka till livet mer. Det är värst  under stunder som dessa (kvällar då jag inte kan somna), Jag känner att jag bara behöver närhet. Jag bara måste  prata med någon för att kunna komma på andra tankar. och det värsta är att jag ibland skriver för mycket till för många helt okontrollerat, det är bara en period som har kommit. Jag vill verkligen inte ha det så här. Jag är verkligen fullt medveten om de fel jag gör. Det är inte meningen, det bara sker. Jag måste komma över detta! Jag kommer att komma över detta!
Jag är stark det vet jag, detta är inget som ska få förstöra mig!

Lovet
Mitt lov har verkligen varit soft, har inte gjort ett skit förutom de gånger jag har tränat. Jag har främst legat i sängen under de gråa dagarna/nätterna och kollat på film och sett på NBA, äntligen är det igång igen! Love it. Har även softat endel med sköna vänner.

Ska jag vara ärlig så ska det bli skönt att åka till skolan imorgon, får mig att komma på andra tankar, softa med dom i klassen, skämta med lärare och jobba. Min klass är verkligen ett jävla härligt gäng!

Höstlov och inte fått något skrivet på drygt två veckor, har inte haft orken eller lusten att skriva något. Som många kanske inte vet så skriver jag nästan bara om tankar som jag vill få ur mig just för stunden, kan ses som väldigt negativa tankar men vi har dom alla, right? Det är just det jag har bloggen till. Jag måste få ur mig dessa tankar på något sätt och att ha en blogg och skriva allting på underlättar så otroligt mycket.
För mig är bloggande verkligen inget måste och jag är inte den som tar kort på mina kläder och skriver vad jag har köpt och gjort idag.

Detta är endel tankar under de senaste två veckorna jag har varit inaktv.

                

– Emir Sehalic, Peace.