Polo-tröjor ralph lauren säkert samma märke (ingen aning), morris? Allt vad de nu heter, alla de där märkeskläderna som jag inte kan ett skit om. De är säkert jättesnygga, liksom dom måste ju vara det eftersom alla slösar hälften av sina föräldrars löner på att köpa skiten, ska jag vara ärlig så tycker jag det är skit. För mig är allt det där bara ett sätt för att försöka att passa in. Det är status enligt folk, skjortan med en ful liten häst på är helt plötsligt snyggare än den utan och man är mer värd som människa, funny.. huh?
Ärligt blir less, dagens samhälle handlar om att passa in och försöka duga känns det som, folk umgås för att utnyttja. Jag skulle kunna köpa alla dessa kläder om jag så ville. Jag har gott om pengar, men varför skulle jag? Det är inte ens snyggt, gå omkring som en sjöman från 30-talet.

Åter till att passa in och känna sig utnyttjad. Hur skall man veta vilka som verkligen är dom som inte bryr sig om status och att passa in? Det är dom som alltid har funnits där och är villig att betala en restaurangnota utan att låta dig göra det om du skulle gå och bli rik imorgon. Det är dom äkta.
Skulle jag gå och bli världskänd då skulle det nog betyda för den ena och den andra hur det var med mig, sjukt hur jag kan störa mig på mänskligheten. Jag säger inte att alla människor är så här, vill bara förklara hur vissa sidor av dagens samhälle ser ut, kommer inte ha mindre respekt för de som föredrar dessa kläder, utan försöker bara få fram hur det egentligen är och alla vet det nog.

Det ska inte spela någon roll hur folk ser ut eller hur folk klär sig. En människa med ett gott beteende blir tusen gånger vackrare, klokare och mer uppskattad, enligt mig i alla fall..

————-

– Emir Sehalic