Vänskap.

Vad är vänskap?

En äkta vän för mig är en som ställer upp, en som lyssnar på vad man har att säga och finns där oavsett vad. När det går som värst och man behöver en hjälpande hand. En äkta vän finns där då man behöver sin vän som mest när man helt enkelt är nere i skiten, någon som aldrig lämnar.

Vänskap påminner mig väldigt mycket om kärleken. Den är perfekt så länge den varar och värst när man inser att personen inte är den man tror.
Man säger sig vara någons bästa vän för att sedan vända dom ryggen och i princip spotta på dom. Man är tillsammans med en tjej/kille som man säger sig älska. Sen tar det slut av någon anledning och man hatar personen. Känns verkligen som hela livet är ett spel, men en sak är jag säker på och det är att familjen aldrig sviker, alla har dagar då man verkligen stör sig på sina föräldrar. Men kärleken till sina föräldrar slår ingenting. Det är de bästa vännerna man kan ha!
För mig är familjen det viktigaste jag har. Dom har alltid ställt upp för mig och banden jag har till dom känns otroligt starka. Tänk om dom skulle svika en som andra har gjort? Hur starka är banden mellan människor egentligen? Det är något jag ofta funderar på.

Jag har själv tjatat om att man ska lära sig av sina misstag, men att lära sig av andras misstag är minst lika viktigt. Att lära sig av misstag får en att växa som människa på så många sätt och vis. Det är verkligen viktigt att ta vara på dem!

Jag känner att, jag omger mig nog av de bästa vännerna man kan ha.  Trots misstag jag gjort så finns dom alltid där för mig, alltid! Det värdesätter jag otroligt mycket!
Det finns ingen chans i världen att jag skulle svika en vän, inte en chans!Jag kommer alltid behandla en person så som personen behandlar mig och det har jag sagt tidigare.
Det jag egentligen försöker säga är väl att jag inte kan förstå hur folk kan hålla på att såra varandra, ljuga för varandra, döda varandra om vi ska gå så långt. Vi är alla mänskliga, och vi alla förtjänar äkta vänskap!  Var bara dig själv så kommer du långt!

Fake Friends are like shadows, always near you at your brightest moments but nowhere to be seen at your darkest hours.

– Emir Sehalic