Vad inspirerar mig?

Det finns så otroligt mycket nu för tiden. Nu för tiden finns det så många saker jag värderar otroligt mycket, saker jag lägger märke till som jag inte ens skulle ha i åtanke förr.
Små saker kan vara så otroligt inspirerande. Det behöver inte vara den stora idrottsstjärnans bakgrund och nyckel till succé som behöver inspirera mig. Det behöver inte vara skådespelarens tuffa barndom som inspirerar.

Det finns så mycket mer i livet som är inspirerande. Personen som sitter i rullstol resten av sitt liv, som hittar andra vägar att leva sitt liv och hittar gnistan trots att den är rullstolsbunden resten av livet och behöver se alla andra gå på sina fötter.
Det kan vara en person som har svårt att tala framför folk som verkligen har övervunnit rädslan att prata framför en mängd människor.

Alla inspirerande ting behöver inte vara det där med att ta sig från gatan till att spela i ett mästarlag i någon sport. Alla har sina egna bedrifter och alla kan inspirera på något sätt. När jag ser en människas vilja, viljan att lyckas. Det är då jag blir inspirerad, att hitta vägen att uppnå ett mål. Vilket mål som helst! Att aldrig ge upp sina drömmar, för inget i världen är omöjligt. Inget i världen är omöjligt för att iallafall göra sitt bästa!

– E.S