Shine

Om jag fick välja så hade jag helst velat flytta iväg, bara för att slippa se vissa människor som man totalt tröttnat på att ens se och höra.
Jag tror jag behöver den där resan som alla behöver årligen, börjar bli sjukt trött på att vara här hemmma. Har varit här för länge, hört allt snack om alla för länge. Sett allt som sker för länge, varit omkring folk jag inte vill vara omkring för länge.
Vill bara iväg. Packa den där väskan och dra iväg, slappna av och upptäcka lite. Lämna mobilen på nattduksbordet och njuta av en semester.
Ibland vill man ta vara på varenda avslappnad tid man hittar på med sina vänner. Men när man vill för mycket och det enda stället man befinner sig på är i denna håla så går det inte bara. Vad ska man göra när det är så situationen ligger till.
Finns vissa personer jag inte tål att höra ifrån, eller ens bara vara i närheten av. Det kanske inte beror på personen, kan lika gärna bero på mig. Att det är jag som behöver en paus från allt. Vad vet jag ens, men skönt vore det.

-E.S