Samhället är ytligt

Ibland undrar jag varför människor är så ytliga. Man märker det så lätt i olika grupper, vilka som är ytliga.
Det finns det där gänget där alla bär den dyra skjortan, sen finns det den gruppen som är helt blandad. Där det ytliga inte har någon som helst påverkan, att ha kul är det enda.
Att ta varandra för den man är. Att värdera varandra för den äkta vännen man är, inte värdera någon för hur mycket status personen har eller hur mycket klass personen har med sin dyra klädsel. Men personer kommer alltid vara ytliga. Det är synd, för där ute finns det så många människor man tror så fel om. Som kan få insidan och den otroligt grymma personligheten att få det ytliga att inte spela någon roll. Göra det ytliga till vad det ska vara, ärligt och bra.

Jag önskar att alla som är osäkra i sig själva lyssnar på rösten där inne och litar på den.
Känner man sig inte bekväm med den man försöker vara, eller i en grupp man försöker passa in i så sluta försök. Ställ dig där du passar bäst, för det är det som får dig att vara den du är.
Alla förtjänar en vän, alla förtjänar att le. Men att köpa dig ett leende är inte den rätta vägen. Ditt leende ska vara naturligt och du ska få det av dom som får din vardag att bli bra. Det är dom du ska värdera högst. Det andra är inte värt att ha.

– E.S