Never Let Me Go

Du är den där jag ena stunden vill greppa tag i andra stunden bara vill släppa iväg. Denna text kommer bara bli nedskriven med hundraprocentigt spontana tankar. Jag måste bara säga att av att bara höra din sjukt avslappnande röst så gör det mig helt galen. Vill bara omfamna dig, ta med dig någonstans. Långt bort där bara vi kan se allt tillsammans utan hinder och motgångar. Du är så förbannat vacker, att jag bara måste skriva ner det. Helt sjukt, alla har en person som lyser upp ens vardag på något sätt. Alla har en person som får en att öppna upp hjärtat och själen. Alla har någon som får ens puls att gå upp i varv. Alla har den där personen som är ens ängel. Som man bara vill göra allt för. Tappat räkningen hur många gånger jag skrivit liknande texter. Men du är den som får mig ledsen och den som får mig glad. Lite det som är meningen. Du är den som jag med lycka om det någonsin skulle bli vi kalla för min skatt. Och vara evigt tacksam för att få ha upptäckt!

– E.S