It ain’t what they call you, it’s what you answer to.

Alla har säkert känt tvivel, tvivel på en själv eller kanske tvivlat på andra?

Vi har alla säkert någon gång hört att man inte kommer lyckas eller att man inte har en chans när det gäller att uppnå något eller klara av något. Tvivel på att man inte kommer bli bättre på något, tvivel på att du inte kommer bli den du drömmer om att vara. Tvivel på att inte kunna få en tjejs uppmärksamhet till exempel.

Många kan tysta tvivlarna och många kan tysta dom på fel sätt. Det jag menar är att människor som tystar sina tvivlare på rätt sätt är dom som fortsätter på samma spår oavsett hur mycket bättre man blir, oavsett hur mycket man lyckas individuellt.
Du börjar inte se sig själv som någon större människa, högre uppsatt eller är en person som bara kan börja se ner på andra bara för att det äntligen har gått din väg. Dom som vet inom sig att jag nu är bättre och visar det genom att prestera på det man har tränat på i tusentals timmar mot sina tvivlare, dessa människor har lyckats tysta sina tvivlarna på rätt sätt! Sedan finns det dom som fått i sig sin luft och lyckats tysta tvivlarna och börjar snacka istället för att visa det.
De vet att de är bättre och börjar ta åt sig för mycket av rampljuset i förväg vilket kan vara raka vägen ner i fällan.

Skillnaden mellan att prata och inte prata är att de som inte snackar har noll krav på sig från någon annan än sig själv, dom tävlar på att bli bättre än sig själva varenda dag vilket resulterar till succé. Dessa människor som lyckats och andas in all luft och bara snackar har även dom lyckats att utveckla en talang, men detta räcker inte i längden. Dessa personer kommer bli nedbrutna till botten. Hårt arbete slår talang när talang misslyckas med att jobba hårt!

Jag säger detta för jag vet att alla människor där ute har en talang när det gäller vad som helst! Det behöver inte gälla en sport eller att bli känd. Det kan vara vilken dröm som helst som du verkligen vill uppnå, hitta kärleken, få ett bra betyg eller bara något så litet som att kunna komma i tid till skolan!

Jag vet att vi alla kan uppnå mål i livet, ibland kanske det inte går sin väg med en viss otur men så länge DU vet att du har gjort allt ditt bästa där ute, att det verkligen syns att du har kämpat och utvecklats som människa på flera sätt så ska du känna stoltheten att du verkligen gick från noll till något du inte trodde att du skulle vara. Du kan mer än du tror, vi alla kan mer än vad vi tror. Tveka aldrig på dig själv och vill du tysta tvivlarna, gör det i det tysta. Tysta dom genom att själv vara tyst och låt ditt hårda arbete visa vem du har lyckats att bli, kille som tjej, vi är båda lika värda och har all rätt att bevisa våra tvivlare!

– E.S