Finns ingen som kan vara perfekt, alla är perfekta på sitt sätt.

Jag förstår mig inte på vissa saker, ibland funderar jag på varför vissa av oss killar ifrågasätter tjejers beteende när det finns hur många idiotiska killar som helst. Killar som utnyttjar efter sex, killar som tävlar med sina kompisar om vem som kan haffa mest “teens”, ursäkta? “Teens”? Är det dom som är ett år yngre än en själv som man kallar för teens? Blir bara så jävla less på det där. En jävla lek som bara är överdriven. Förstår mig heller inte på vissa killar som ska ge falska förhoppningar till en tjej och sedan bara är ute efter sex, så jävla omoget och korttänkt. Finns killar som skulle kunna toffla sönder för att ens få vara i närheten av en tjej och bara visa vem man verkligen är, medan det finns dom som inte inser hur sjukt bra de har och sumpar chansen totalt. I just don’t get it, vad är det roliga med att leka med någons känslor? Vad är grejen?  Inte så konstigt att världen ser ut som den gör, ingen förstår hur jävla korkade vi människor kan vara egentligen.

En tjej ska behandlas med respekt och om man väl är lyckligt lottad och har funnit sin kärlek så ska man behandla henne som den mest värdefullaste skatten man bara inte får tappa bort. Inget får komma i vägen eller förstöra. Hon ska vara den skatten som man tittar på varje dag och aldrig någonsin får försvinna!

Jag skriver inte detta för att smöra eller slicka röv, jag skriver bara ner allt som finns i mitt huvud och det är det hela min blogg består av. En blogg om manliga känslor.

– Emir Sehalic