Drömmar!

När jag verkligen vill något och det bara inte går. Jag är den människan som hatar att ge upp, jag tävlar mot mig själv hela tiden när det gäller allt. Jag vill vinna, jag vill lyckas.
De senaste 3 åren har så mycket hindrat mig från att göra det jag älskar fullt ut.
Jag fick ge upp hockeyn helt, fick aldrig komma tillbaka efter min propp och uppleva hur det är att spela en match igen, ibland saknar jag den känslan men samtidigt så känner jag att det var dags för ett slut.
Basket är allt jag drömmer om, alla dagar. Jag kollar på klipp hela tiden, tar ut det på planen och försöker imitera och ta efter, gå ut och bara drömma om att en dag stå där med alla andra.
Det känns bara omöjligt, helt och hållet. Hur skulle jag, en kille från Karlstad kunna spela i NBA där bara två svenskar spelar? Chansen är verkligen minimal och jag hatar att tänka så, men jag slutar aldrig drömma.
Jag bröt verkligen ihop efter en träning under veckan, jag kom hem med såna otroliga smärtor att det bara brast för mig. Jag var så trött på att hela tiden bli hindrad från att kunna spela det jag älskar mest av allt. Ni vet när kärleken tas ifrån en och hindrar en från att älska det fullt ut? Det kan vara sport, familj, vänner eller tjejen. Något man verkligen älskar och brinner för, när det tas bort från en eller något hindrar en från att kunna njuta och må bra av det fullt ut så mår man inte bra, det är inte okej någonstans.
Jag vill bara känna mig smärtfri, helt och hållet. Jag måste börja kämpa, kämpa så jävla hårt.

Jag önskar att jag gick i High School i USA under hela gymnasiet istället och få börja i ett lag där, fatta vilka fetare chanser man skulle få och hur otroligt mycket mer dom skulle satsa på en och lägga ner tid på en för att utvecklas och bli bra, men det är som det är! Får fortsätta vara drömmaren från Karlstad som hoppas på att få spela på en professionell nivå någon dag.

– E.S

Motivation

Denna låt, underbar är ordet!