Younger

Vart befinner jag mig nu? Jag befinner mig i en sjukt sjukt förvirrande position, allt detta är nytt för mig. Man har spenderat hela sitt liv i skolan och det har varit det enda man har haft på tankarna. Nu sitter jag här med full av möjligheter.

Någonstans finns en ångest som sakta kryper sig in. För ett år sedan var alla här, vännerna. Jag var “här” på något sätt, nu drar människor. Folk går vidare i sina liv, likaså jag. På mitt sätt precis så som alla andra går vidare på sitt sätt. Men en trygghet är det att man vet att vänskapen är stark och fortfarande finns där oavsett distansen. Det är som sagt förvirrat, allting. Jag vill kunna greppa tag i alla. Krama om alla och be alla att stanna kvar och aldrig dra. För jag älskar er alla, alla mina underbara vänner!
Men som sagt, ni är kvar. Och vi kommer alltid skåla för goda tider.

Detta är bara en del av den sjukt händelserika, dramatiska och otroligt roliga storyn. Skulle aldrig då menar jag aldrig för fyra år sedan se mig som den personen jag är idag. Att jag uppskattar allt så mycket mer idag. Som jag inte ens skulle lagt märke till förr, saker betyder så mycket mer idag. Jag värderar allt mycket mer, alla chanser man får. All tid man förväntas spendera med människor, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det.

Jag tycker man är bortskämd om man inte uppskattar det man har. Det finns en anledning till varför vänner håller sig till en. Och det ska vara pga en anledning, insidan du sprider runt dig för att få dina vänner att må bra! Allt annat är skit. Du kan inte köpa dina vänner.

– E.S