Cheating and lying aren’t struggles, they’re reasons to break up

Fan tjejer, ni kan vara riktigt underbara! Ni får liv i oss killar, det är ni som kan få oss att må skit. Det är ni som kan göra vår värld utan att ens försöka.
Ni kan dra på med den där sjuka charmen som ni själva inte ens är medvetna om att ni har. Det kan vara allt från det underbara leendet, skrattet ni kan tänkas ha. Rösten som förtrollar en, ögonen som lyser upp och får en att falla på knäna.  Allt detta som kan få en att bli kär och må så jävla bra. Mitt bland allt så finns det till slut bara en. En som vinner ens känslor, en som bara har allt. Leendet, ögonen, underbara håret, smartheten helt enkelt charmen som förtrollar allt och får en att vilja offra allt i ens värld för att vinna hennes hjärta.

Att det sedan finns människor som sägs vara kära, ska ha fallit för allt detta och sedan ha tillräckligt gott samvete att inte vara trogen med en sån fantastisk skapelse är så sjukt. Att man kan ha otrohet i tankarna, att man kan säga att man är kär fast man egentligen går bakom ryggen på den man säger sig älska. Det är så fegt, det är så omanligt och så otroligt otroligt respektlöst så att jag bara vill kräkas. Att sitta och se på när det händer utan att kunna agera är något bland det jobbigaste jag vet.

– E.S