Time flies

Att om bara några få månader ta studenten. Vara helt fullkomligt fri från skolan och gå vidare ytterligare ett steg i livet.

Jag kan inte riktigt förstå, varenda beslut som tas är livsförändrande. Inga föräldrar som bestämmer, utan allt hänger på en själv. Man är helt vuxen och man guidar sig själv, blir sjukt skrämd av tanken om jag ska vara ärlig men det är samtidigt spännande. Vad kommer hända? Kommer folk bara dra? Kommer folk bara försvinna helt från ens liv?
Kommer det komma nytt folk?
Alla dessa funderingar man inte har något svar på! Mest det som skrämmer en tror jag, att inte veta så mycket. Klart jag vet vad jag ska göra, men allt annat. Vad som kommer hända runt en, med en själv osv.
Livet sker efter studenten, verkligheten sker. Man ska jobba, bilda en egen ekonomi och få en egen inkomst. Som sagt, skrämmande men spännande!
Har sedan jag gick i ettan intalat mig själv att tjäna mycket pengar och sen resa någonstans. Jag är verkligen inne på det. Det skulle verkligen vara något jag själv behöver, för jag måste ha en förändring. For real.

         Att detta är tre år sedan är helt sjukt.