Is there anybody out there?

Här om dagen vaknade jag  och allt kändes bara bra. Jag kände någon slags nytändning på livet. Glad, positiv och hjälpfull. Jag kände mig som den obekymrade personen vars liv bara hade allt att se fram emot, ni vet känslan när man tänker att man har allt att leva för. Det krävs verkligen så mycket för att bygga upp något som får en positivt inriktad till allt. Det räcker bara med någon sekund så är allt nere i standard om inte sämre.
Jag kände bara, kan inte alla känna som mig idag? Jag ville bara springa fram till varenda person och önska dom trevlig helg. Jag ville bara ändra världen. Jag ville vara något! Men det var bara mina inre tankar som talad mitt i rusningen av positiv energi.
Jag älskar människor som visar respekt och jag vet att jag är långt ifrån perfekt. Jag kommer alltid göra misstag, säga något, göra något som kommer att såra en person. Det kommer vi alla. Sånt livet är bara.
Jag gick till skolan mitt i allt detta, mötte en gammal bekant. Hon sa att hon sett det jag skriver, hur rörande och gripande jag skrivit texter och hur jag skulle fortsätta och tro på mig själv och det jag gör.

Bara dom orden gav mig så mycket motivation. Jag vill också motivera andra, och att jag kan påverka andra och fånga andra med hjälp av bara mina egna tankar och ord. Hur jävla bra är inte det?!
Mina tankar, mina ord, på en skärm och att det når ut till någon som just nu sitter där och läser och förhoppningsvis gillar det. Jag begär inte mer än det. Jag är så lyckligt lottad av att bara får vara den jag är och göra det jag gillar framför allt med dom personerna jag gillar.
Jag har aldrig riktigt fattat vad det är med mina texter som vissa gillar. Känns som jag bara skriver om jobbig skit som ingen har nytta av.

Vi kan alla påverka andra positivt på så otroligt många sätt, utan att ens veta om det. Är någon du känner bra på något, låt hon eller han få veta det!

Det var den dagen det. Idag är det söndag och typisk söndagsångest. Mina tankar slutar aldrig snurra i huvudet, för jag vill så otroligt mycket. Jag bildar lite av min egna värld när jag sitter och lyssnar på musik, saker som jag vill ska hända. Ibland drömmer jag lite för mycket, men det har alla rätt till.

Låtarna nedan är så värda att lyssna på!