Alla misstag, alla beslut, alla tårar, alla vänner som har kommit och gått, kärleken som kommit och gått.
Alla år, dagar, timmar, minuter, sekunder! Finns det något man bör ångra? Ja och nej, finns saker som jag gjort som jag har mått så otroligt dåligt över, saker som har fått mig att sitta inne och inte vilja komma ut på flera dagar. Saker som gör så att man får den där klumpen i magen.
Jag har sårat folk, jag har varit ett svin. Det har vi nog alla av någon grad varit, vi är alla människor!
Det jag ångrar mest av allt är att jag har gått miste om en god vänskap pga ett misstag, ett misstag som jag än i dag drömmer skumma drömmar om, men samtidigt har misstaget lärt mig att veta vad som är rätt. Jag har tagit lärdom av det, jag har vuxit som människa. Tagit hjälp av det och tänkt.. “Detta kommer aldrig hända igen!”.

Innan man begår ett misstag så fattar man inte vart gränsen kan gå vilket kan göra det svårt för vissa. Det allra viktigaste är att ett misstag inte sker flera gånger. Jag vet oavsett om det är en kompis eller flickvän att jag alltid kommer ha förståelse för misstag, men det gäller att kunna se vilka slags misstag det är. Det gäller att prata med personen. Det räcker med ögonkontakt för att se om personen är djupt ångerfull eller inte, ögon säger mer än vad man tror. Trust me..
Det gäller att vara sig själv, lita på sig själv och vara ärlig även fast det är svårt.
Ta vara på allt bra du har och vad livet erbjuder dig!

Sometimes goodbye 
Is a second chance.

————————————————————————————————————————————–

——————————————————————————–
Så otroligt avslappnande, lyssna och njut!