“Det är viktigt att passa in, du ska vara den personen för att vara med dom. Du ska se ut så för att vara en av dom. Du ska klä dig så för att vara en av dom, röka är häftigt. Dricka alkohol är sjukt grymt! Du måste vara så för att du ska kunna vara den perfekta killen för den tjejen.”

Ska jag berätta vad jag ser på detta?  Detta är vad som kallas för fake. Det här är inte äkta för fem öre. Du ska veta att du fullständigt ska skita i en människa som gör så att du måste försöka passa in, lägg inte tid på någon som försöker göra dig till en annan person. Var dig själv hela tiden. Titta upp, se vem som är den som verkligen bryr sig om dig. Den som gör dig glad och den som verkligen är värd att spendera all tid med.  Den som finns där i dina mörkaste dagar är den som är den äkta, den som bara är ute efter dig under dina glänsande dagar och fullständigt skiter i dig när det går som sämst ska man bara vända ryggen åt. Ensam men stark kallas det. Du är vacker, låt inte någon säga att du inte är det. Det är den som säger skiten som är smuttset, inte du. Lägg inte tid på någon tjej/kille som har krav på att du ska vara den personen. Det skulle aldrig någonsin funka, man ska acceptera någon för den man är inte för den man inte är. Att vara sig själv varar längst, likaså ärlighet.

En sak till, alkhol är inte det mest taktiska för att verka häftig på något vis, det är bara fjantigt att försöka vara något genom att supa skallen av sig och skämma ut sig, riktigt otaktiskt.  Tycker själv att man inte ska känna, “åh jag måste dricka för mina vänner dricker”, ser ingen mening med att tvinga sig själv, har själv alltid sagt till mig själv att jag gör det när det liksom känns rätt. Jag känner mig inte tvingad alls till att dricka och därför håller jag mig borta tills jag känner att, visst nu skulle det vara soft liksom. Men jag skulle själv hittat min gräns. Familjen är dom som man alltid kommer kunna lita på, och ska du vara häftig.. Våga uttrycka dig, våga säga vad du tycker, även fast det kan vara svårt.

Var dig själv i dina egna skor, inte i någon annans. 

Peace.